Quality & Consistency

 

Τα προϊόντα της PAMBOS PAVLOU LTD είναι ταυτισμένα με την παροχή υψηλής ποιότητας επαγγελματικών εκτυπώσεων και την ταχύτατη εξυπηρέτηση των πελατών της.

H PAMBOS PAVLOU LTD, διατηρώντας τον στρατηγικό προσανατολισμό της ως μια καινοτόμος, σύγχρονη και αποτελεσματική επιχείρηση στην παροχή υψηλής ποιότητας επαγγελματικών εκτυπώσεων, διατηρεί Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Προτύπου ISO 9001:2015 και του Προτύπου FSC® STD-40-004 V 3-0.

Η PAMBOS PAVLOU LTD στο ανωτέρω πλαίσιο, επιβεβαιώνει την εφαρμογή των αρχών του προτύπου FSC® STD-40-004 V 3-0, ώστε να εξασφαλίζεται ότι τα προϊόντα της που φέρουν σήμανση FSC® STD-40-004 V 3-0, προέρχονται από δάση, όπου εφαρμόζονται κανόνες ορθής διαχείρισης.

Η εταιρεία επιβεβαιώνει την εφαρμογή πρακτικών ορθής και διαφανούς διαχείρισης υλικών και πρώτων υλών καθώς και των τελικών προϊόντων, μέσα από την τήρηση των αρχών ιχνηλασιμότητας και  ταυτοποίησης των υλικών.

Το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας λειτουργεί με γνώμονα την παροχή υπηρεσιών που ικανοποιούν τις απαιτήσεις στους στρατηγικούς αλλά και νέους της πελάτες της, με την όσο το δυνατό ταχύτερη υποστήριξη και καλύτερη εξυπηρέτηση τους.

Κινητήριος δύναμη της διοίκησης και του προσωπικού της PAMBOS PAVLOU LTD στην υλοποίηση της δέσμευσης για συνεχή βελτίωση του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας και για τη διαφοροποίηση της από τον ανταγωνισμό αποτελούν:

  1. η πρωτοπορία στην παροχή προϊόντων στον τομέα της επαγγελματικής εκτύπωσης.
  2. η διαρκής καινοτομία στα προϊόντα και διαδικασίες της εταιρείας.
  3. η τήρηση όλων των διαδικασιών έτσι όπως είναι καταγεγραμμένες στο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας κατά το πρότυπο ISO 9001: 2015 και το πρότυπο FSC® STD-40-004 V 3-0.
  4. οι σωστές επαγγελματικές και ανθρώπινες σχέσεις μεταξύ όλων των εργαζομένων και των συνεργατών της εταιρείας.
  5. η άψογη συμπεριφορά των εργαζομένων της εταιρείας προς τους πελάτες.
  6. η τήρηση της Κυπριακής και Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας, των αξιών που πρεσβεύει η εταιρεία και της ευθύνης της έναντι στα ενδιαφερόμενα μέρη.

 

Οι παραπάνω αρχές επιτυγχάνονται στην PAMBOS PAVLOU LTD μέσα από:

  • την χρήση τεχνολογίας, νέων τεχνικών και εξειδίκευσης,
  • την παροχή εκπαίδευσης και την συστηματική διάχυση των πληροφοριών σε όλους τους εργαζόμενους,
  • την συνεχή λήψη διορθωτικών ενεργειών από αστοχίες ή παράπονα πελατών,
  • τη διαρκή εφαρμογή προληπτικών ενεργειών για την εξουδετέρωση πιθανών προβλημάτων,
  • την καθολική συμμετοχή των εργαζομένων στο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας,
  • τη διαρκή διερεύνηση της ικανοποίησης των εργαζομένων,
  • τη διαρκή διερεύνηση της ικανοποίησης των πελατών,
  • την μέτρηση αντιστοίχων δεικτών και την θέσπιση συνεχώς υψηλότερων στόχων,
  • τη διενέργεια τακτικών συναντήσεων εντός της εταιρείας με στόχο την ανασκόπηση, ανταλλαγή πληροφοριών και εμπειριών ώστε τα προβλήματα και οι αδυναμίες της εταιρείας να μετατρέπονται σε ευκαιρίες για βελτίωση.
  • την εφαρμογή των αρχών της Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία και της χρήσης των μέσων ατομικής προστασίας, με στόχο την μείωση της επικινδυνότητας των εργασιών

 

Η PAMBOS PAVLOU LTD δεσμεύεται να τεκμηριώνει και να βελτιώνει το σύνολο των διεργασιών της ώστε να παρέχει σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη (interested parties, μετόχοι, εργαζόμενοι, προμηθευτές,

πελάτες, συνεργάτες, ανταγωνιστές, αρμόδιες αρχές, νομικό πλαίσιο και κοινωνία) την μέγιστη δυνατή ποιότητα.

 

Η PAMBOS PAVLOU LTD στα πλαίσια της εφαρμογής των αρχών του προτύπου FSC® STD-40-004 V 3-0, δεσμεύεται στην μη εμπλοκή της (άμεση ή έμμεση),  στις ακόλουθες ενέργειες:

  • παράνομη υλοτομία ή εμπόριο παράνομης ξυλείας ή δασικών προϊόντων
  • παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στον τομέα των δασικών δραστηριοτήτων
  • καταστροφή περιοχών υψηλής βιοποικιλότητας κατά τις δασοκομικές δραστηριότητες
  • σημαντική μετατροπή των δασών σε φυτείες ή σε μη δασική χρήση
  • εισαγωγή των γενετικώς τροποποιημένων οργανισμών σε δασοκομικές δραστηριότητες
  • παραβίαση των συμβάσεων της ILO, όπως ορίζονται στη διακήρυξη της ILO, σχετικά με Θεμελιώδεις αρχές και δικαιώματα στην εργασία, του 1998

 

Με το σύνολο των αρχών που διέπουν τα θέματα ποιότητας αντικατοπτρίζεται η δέσμευση για συνεχή βελτίωση και αναγνώριση της PAMBOS PAVLOU LTD τόσο σε Κυπριακό όσο και διεθνές επίπεδο.

Αυτή η πολιτική είναι διαθέσιμη προς σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη.

Λεμεσός, 01 Ιουλίου 2020

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της PAMBOS PAVLOU LTD